ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Видавництві Старого Лева вийшла нова книга журналіста Станіслава Асєєва

10.01.2023, 15:06
Фото – Facebook-сторінка Станіслава Асєєва
Фото – Facebook-сторінка Станіслава Асєєва

За фінансової підтримки PEN Ukraine Видавництво Старого Лева випустило нову книжку журналіста Станіслава Асєєва "Шелест бамбукового гаю".

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Книжка є збіркою різножанрових творів та автобіографічних есеїв з 2011 по 2021 рік, включно з щоденником з окупації, який я не встиг опублікувати через мій арешт (як, власне, і решту творів цього періоду). Хай вас не лякає те, що збірка починається казкою: колись це була обіцянка одній людині – написати казку, – що я і виконав. Інші твори є конденсатом моєї філософської освіти та біографічних деталей життя в окупації", – написав журналіст.

Замовити книгу можна на сайті Видавництва Старого Лева за посиланням нижче або безпосередньо в книгарнях-кав'ярнях видавництва:

https://starylev.com.ua/knyga-selest-bambukovogo-gayu

Як повідомляв ІМІ, 29 грудня 2019 року Станіслав Асєєв був звільнений у межах обміну утримуваними особами на Донбасі 29 грудня 2019 року. Бойовики “ДНР” звинувачували його в шпигунстві та утримували з 2017 року.

До затримання бойовиками Асєєв співпрацював з низкою українських медіа, зокрема з Радіо Свобода, перебуваючи в окупованому Донецьку. Писав статті для проєкту "Радіо Донбас.Реалії" під псевдонімом Станіслав Васін.

Liked the article?
Help us be even more cool!