ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Вінниці податківець напав на журналіста 2+2

22.04.2021, 15:40
Фото – скріншот з відео Володимира Тимофійчука
Фото – скріншот з відео Володимира Тимофійчука

У Вінниці на журналіста телеканалу "2+2" Володимира Тимофійчука напав головний державний ревізор-інспектор відділу Управління податкового аудиту у Вінницькій області Євген Кушнір. Унаслідок журналіст дістав тілесні ушкодження та пошкодив робочу техніку.

Про напад Володимир Тимофійчук повідомив на своїй фейсбук-сторінці. Державне бюро розслідувань за цим фактом відкрило кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією "перешкоджання законній професійній діяльності журналістів" (ч. 1 ст. 171 КК України).

Інцидент стався 1 квітня, коли журналіст намагався взяти коментар у податківця щодо корупції в податковій системі.

"Між чиновником та журналістом виникла сутичка, в ході якої службова особа штовхнула кореспондента. В результаті журналіст отримав тілесні ушкодження та пошкодив робочу техніку", – повідомляє ДБР.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

 
Фото фейсбук Володимира Тимофійчука

Як повідомляв ІМІ, 15 квітня 2019 року журналіст телеканалу "1+1" Володимир Тимофійчук заявив, що його професійній діяльності перешкоджав головний спеціаліст секретаріату Кабінету Міністрів Ігор Конопацький.

Liked the article?
Help us be even more cool!