ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США заарештували спортсмена, який під час марафону вдарив по сідницях журналістку

16.12.2019, 13:02
Фото – скриншот з відео
Фото – скриншот з відео

У США заарештували спортсмена Томаса Колевея, який під час марафону вдарив по сідницях журналістку телеканалу CNN Алекс Бозарджян. Пізніше його відпустили під заставу в 1300 доларів. Його звинувачують в образі через дії сексуального характеру.

Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на CNN.

Журналістка робила пряме включення з марафону в місті Саванна, штат Джорджія. Вона стояла спиною до спортсменів, які бігли. Один із них ударив репортерку по сідницях.

Журналістка на мить перервалася, але потім продовжила вести ефір.

У твітері вона опублікувала відео інциденту та звернулася до порушника: “Людино, яка сьогодні вранці вдарила мене по дупі в прямому ефірі: ти образив, використав як річ і збентежив мене. Жодна жінка ніколи не має миритися з цим на роботі або деінде!”

Спортсменові заборонили брати участь у всіх змаганнях, які проводить спортивна рада міста Саванна. Проте пізніше він вибачився в ефірі телеканалу за свої дії.

“Алекс, мені шкода. Я не мав цього робити. Я думаю, що ти є великим надбанням для цієї громади, для місцевих ЗМІ та для національних ЗМІ. Ти дуже талановита. Ти дивовижна жінка, як я дізнався, і я прошу вибачення”, – сказав Томас Колевей.

Як повідомляв ІМІ, 9 грудня в Києві представники громадських організацій оголосили лауреатів антипремії “Це яйце” за сексистські висловлювання серед політиків та сексистський матеріал у ЗМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!