ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США відклали церемонію "Еммі" через страйк акторів та сценаристів

Фото – ABC
Фото – ABC

Організатори американської телевізійної премії “Еммі” відклали церемонію вручення нагород, яка була запланована на 18 вересня, через страйк профспілок сценаристів та акторів, повідомляє Variety.

Цю інформацію вже повідомили підрядникам, залученим до трансляції 75-го конкурсу “Eммі. Це перша офіційна звістка про те, що дату проведення конкурсу посунули, пише видання. Цьогоріч дату проведення церемонії перенесли вперше з 2001 року, коли через теракт 11 вересня й початок воєнних дій в Афганістані трансляцію перенесли на листопад. 

Водночас нову дату ще не призначено, її мають оголосити не раніше ніж наприкінці серпня. Але попередньо відомо, що Fox хоче провести трансляцію в січні 2024 року, а Академія телебачення наполягає на листопаді. 

Втім, оскільки страйк профспілок сценаристів і акторів поки не наближається до завершення, січень видається перспективнішим варіантом, пише видання.

“Як і решта індустрії, ми сподіваємося, що завершення поточних перемовин з профспілками буде задовільним і вчасним. Ми й наші партнери у Fox і надалі пильно стежитимемо за ситуацією та повідомимо, якщо або коли надійде нова інформація”, – заявила Академія телебачення минулого тижня.

Як повідомляв ІМІ, Американська профспілка SAG-AFTRA, яка об'єднує 160 тисяч кіно- й телевізійних акторів США, приєдналася до страйку Гільдії сценаристів, який триває з початку травня. Одночасний страйк акторів та сценаристів відбувається вперше за 63 роки. Профспілки вимагають підвищення базових зарплат та відрахувань (residuals), а також запевнень, що робота акторів не буде замінена штучним інтелектом.

75-та церемонія вручення премії “Еммі” мала відбутися 18 вересня 2023 року. Премію представляють три організації: Американська телевізійна академія, Американська національна телевізійна академія та Міжнародна телевізійна академія.

Liked the article?
Help us be even more cool!