ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Слов’янську поховали воєнну кореспондентку Анастасію Волкову

Прощання з воєнною кореспонденткою Анастасією Волковою. Фото – Кирило Лукеренко, Громадське радіо

У Слов’янську на Донеччині попрощалися з журналісткою, воєнною кореспонденткою Анастасією Волковою, яка загинула 30 травня внаслідок ДТП. Її поховали на центральній алеї кладовища міста, повідомляє Громадське радіо.

Як розповів CЕО Громадського радіо Кирило Лукеренко, який був на прощанні та похованні Анастасії, прийшли кілька десятків людей, переважно журналісти, а також військові, ті люди, які її особисто знали. 

“Відспівування відбувалося у Храмі Святого Духа в самому центрі міста. Це храм, який вона відвідувала. Як мені розповіли її друзі, Настя планувала восени виходити заміж, і вінчання мало бути саме в цьому храмі. Це було дуже непросте прощання. Її поховали на центральній алеї кладовища у Слов’янську”, – зазначив Кирило Лукеренко.

Він додав: присутні згадували, що Настя була смілива, відважна, у неї було чудове почуття гумору.

Прощання з воєнною кореспонденткою Анастасією Волковою. Фото – Кирило Лукеренко, Громадське радіо

Журналістка Марина Терещенко розповіла, що люди поважали Настю за її щирість.

“Настя була дуже смілива. А ще в неї був сміх, не схожий ні на що інше. Якщо вона сміялася, сміялися усі навколо… Як мені не вистачає її сміху. Вона була відвертою та щирою, прямолінійною, казала те, що вона думає, і за це її дуже сильно поважали і військові, і цивільні. З нею було просто”, – згадала подруга Насті, журналістка Марина Терещенко.

Також вона розповіла, що Анастасія вчилася на редактора, у студентські роки писала книжки, а потім захопилася тележурналістикою.

“Їй часто казала, що в неї багато недоліків і нічого не вийде, але бачите, яка вона наполеглива, у неї все вийшло, вона неймовірна журналістка, вона переборола багато своїх страхів, вона з усім впоралася і дуже наполегливо працювала…” – розповіла Марина Терещенко.

Прощання з воєнною кореспонденткою Анастасією Волковою. Фото – Кирило Лукеренко, Громадське радіо

Як повідомляв ІМІ, воєнна кореспондентка Анастасія Волкова загинула 30 травня 2024 року внаслідок ДТП. Вона співпрацювала з телеканалом “Дом”, “Новинами Донбасу” та Громадським радіо.

3 травня в ДБР повідомили, що учаснику ДТП, в якій загинула воєнна кореспондентка Анастасія Волкова, поки не оголосили підозру.

Liked the article?
Help us be even more cool!