ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДБР: Учаснику ДТП, у якому загинула воєнкорка Анастасія Волкова, не повідомили підозру

Місце ДТП, у якому загинула воєнна кореспондентка Анастасія Волкова. Фото – ГУ ДСНС у Донецькій області
Місце ДТП, у якому загинула воєнна кореспондентка Анастасія Волкова. Фото – ГУ ДСНС у Донецькій області

Державне бюро розслідувань не повідомило про підозру військовослужбовцю учаснику ДТП, в якій загинула воєнна кореспондентка Анастасія Волкова. 

Про це у відповідь на запит “Новин Донбасу” повідомили в Територіальному управлінні ДБР у місті Краматорськ.

У ДБР повідомили, що 30 травня, о 16:13, з поліції до Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Краматорськ надійшло повідомлення про ДТП, яка сталася за участю військовослужбовця.

Правоохоронці попередньо встановили, що на перехресті вулиць Банківської й Тараса Шевченка в місті Слов'янськ Донецької області зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Transporter під керуванням військовослужбовця та легкового авто ВАЗ-2106, за кермом якого був цивільний. Унаслідок зіткнення водій легкової машини загинув на місці. Також через механічний розворот транспортних засобів після зіткнення на тротуарі загинула пішохідка Анастасія Волкова.

ДБР розпочало досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

“Жодній особі про підозру не повідомлялось та затримань у порядку ст. 208 КПК України не здійснювалось. Досудове розслідування триває”, зазначили в ДБР.

Як повідомляв ІМІ, воєнна кореспондентка Анастасія Волкова загинула 30 травня 2024 року внаслідок ДТП. Вона співпрацювала з телеканалом "Дом", "Новинами Донбасу" та Громадським радіо.

Liked the article?
Help us be even more cool!