ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сенцова органічне ураження серця, печінки і нирок - адвокат

10.12.2018, 10:19
Фото - ФСВП Росії

У засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова в результаті голодування виявлено органічне ураження серця, печінки і нирок. Про це повідомив адвокат українського режисера Дмитро Дінзе в ефірі радіостанції “Ехо Москви” 9 грудня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Здоров'я залишає бажати кращого, принаймні ті органічні зміни, які у нього були, можливо, минуть. Поки 100-відсоткові прогнози дати ніхто не може з приводу його здоров'я. Лікування триває, і коли закінчиться, невідомо”, - заявив адвокат.

За його словами, Сенцов перебуває в тюремній лікарні на лікуванні, водночас він веде листування з режисерською групою, працюючи над фільмом, постановка якого відбувається в Україні.

Як повідомляв ІМІ, Олег Сенцов повідомив про припинення голодування 6 жовтня. Він назвав це “вимушеним заходом через загрозу насильницького годування” і попросив пробачення у тих, “кого підвів”.

14 травня засуджений у Росії український режисер, кримчанин Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити 64 українських політв’язнів. Сенцов мав намір продовжувати голодування до своєї смерті або до звільнення 64 політв’язнів.

Liked the article?
Help us be even more cool!