ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Румунії підліток підпалив школу, щоб привернути увагу батьків

У Румунії 14-річний хлопець підпалив школу, у якій навчався, через розбіжності з батьками. Інцидент стався в жудеці (області) Мехедінць на заході країни, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на телеканал Antena 3.

Учень розпалив вогонь у туалеті школи, після чого зайнялася вся будівля. Жителі викликали екстрені служби, які швидко прибули на місце, щоб загасити полум’я.

Влада розпочала розслідування інциденту. Співробітники поліції встановили, що підліток зробив підпал навмисно. У нього знайшли запальничку та легкозаймисті матеріали.

Як розповів хлопець, він вдався до цього вчинку через розбіжності з батьками та щоб привернути їхню увагу до себе. Дорослі були у від'їзді у Франції і нещодавно повернулися додому, а дитина відчувала, що нею нехтують.

Учня помістили до центру тимчасового тримання для неповнолітніх. Психіатрична експертиза має визначити, чи був він осудним під час скоєння злочину.

Хлопцеві загрожує кримінальна відповідальність до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв ІМІ, у Японії суд 25 січня 2024 року оголосив смертний вирок 45-річному Шінджі Аобі за підпал анімаційної студії Кіото у 2019 році, який став наймасштабнішим масовим убивством у країні за останні 20 років, забравши життя 36 людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!