ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У росії заявили, що почали трансляцію своєї пропаганди по окупованій Херсонщині

21.06.2022, 13:40

Міноборони рф заявляє про переналаштування комунікаційної інфраструктури в українській Херсонській області і тепер транслює російські телеканали на регіон.

Про це йдеться в повідомленні Міноборони рф у російській соцмережі “ВКонтакте”, повідомляє Радіо Свобода.

“Фахівці підрозділів зв'язку Збройних сил РФ підключили і переналаштували останню з семи телевеж в Херсонській області для трансляції російських телеканалів”, – йдеться в повідомленні Міноборони рф.

“Підключення сьомої вежі розширило мережу мовлення на весь регіон і дало можливість транслювати 24 російські телеканали по всій його території”, – додали в російському міністерстві.

Радіо Свобода зазначає, що з огляду на бойові дії і окупацію росією частини півдня України не може отримати підтвердження цього повідомлення. Українська влада наразі цих заяв не коментувала.

У травні повідомлялося, що в окупованому росією Маріуполі запустили три автозаки, на яких встановлені великі екрани – вони транслюють передачі російського телебачення.

Наприкінці травня російські окупанти відключили зв’язок на півдні України. У Держспецзвʼязку України констатували, що найближчим часом відновити звʼязок не вдасться, оскільки було “втручання представників окупаційного режиму в роботу обладнання”.

Російські війська почали штурм Херсону 1 березня. Відтоді місто – в окупації.

Liked the article?
Help us be even more cool!