ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії вже "знищили українських диверсантів". В ООС заявили, що туди ніхто не проникав

21.02.2022, 16:27
Фото – tr.deborahnormansoprano.com
Фото – tr.deborahnormansoprano.com

Південний військовий округ Росії заявив про знищення п'яти диверсантів, які нібито проникли з території України. У пресштабі ООС наголошують, що українські військові не проводять наступальних операцій, а тому і втрат, пов'язаних із цим, немає, повідомляє Громадське.

Як пише видання, повідомлення про “знищення українських диверсантів” від Південного військового округу РФ поширили російські ЗМІ.

У Росії заявляють, що прикордонний наряд ФСБ виявив диверсійну групу приблизно о шостій ранку 21 лютого в районі населеного пункту Митякинська (Ростовська область) на ділянці кордону з Україною.

РФ заявляє, що внаслідок “бойового зіткнення” знищили п'ять військових зі складу диверсійно-розвідувальної групи, а для затримання “диверсантів” навіть запросили підмогу.

Окрім того, там заявляють, що через кордон з РФ увійшли дві бойові машини піхоти Збройних сил України, але їх знищили з протитанкової зброї.

У пресштабі ООС виданню відповіли, що ця інформація не відповідає дійсності: “Ми не проводимо жодних наступальних дій, наші підрозділи не вчиняли ніяких спроб проникнення на територію РФ. Тому жодних втрат у нас не може бути внаслідок цих дій”.

Нагадаємо, із 17 лютого в зоні бойових дій на Донбасі значно збільшилася кількість обстрілів. Бойовики за добу десятки разів порушують “режим тиші”. На тлі цього з Росії лунають заяви про обстріли окупованих територій та території РФ з боку України.

Однак у ЗСУ наголошують, що в зоні бойових дій на Донбасі відкривають вогонь лише в тих випадках, коли дії бойовиків загрожують життю та здоров'ю українських бійців і мирних громадян. Окрім того, українські військові відкидають заяви про нібито наступальні операції.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що Росія готує теракти на окупованих територіях Донбасу, жертвами яких мають стати мирні жителі. Москва прагне використати це як привід для звинувачення України та введення регулярних підрозділів збройних сил РФ під виглядом “миротворців”.

Liked the article?
Help us be even more cool!