ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії головреда "Нової газети" облили фарбою з ацетоном

07.04.2022, 22:53
Фото – Новая газета
Фото – Новая газета

У Росії невідомий облив червоною фарбою з ацетоном головного редактора “Новой газеты” Дмитра Муратова. Про це повідомляється на сайті видання. 

Напад стався в купе потяга Москва – Самара.

“Облили в купе олійною фарбою з ацетоном. Очі пече страшенно. Потяг Москва – Самара. Олійний запах по всьому вагону. Відправлення затримали вже на 30 хвилин. Спробую відмитися. Він вигукнув: “Муратов, ось тобі за наших пацанів”, – розповів головний редактор.

У мвс повідомили, що поліція розшукує двох чоловіків, які облили Дмитра Муратова.

Фото – Нова газета

Нагадаємо, 28 березня “Нова газета” повідомила про зупинення своєї роботи на сайті, у соцмережах та на папері “до закінчення “спеціальної операції на території України”. Рішення було ухвалене після другого попередження від Роскомнагляду щодо нібито відсутності маркування “іноземного агента”. Журналісти видання, що залишили Росію, 7 квітня повідомили про запуск нового ЗМІ – “Нова газета. Європа”. Його головним редактором став Кирило Мартинов.

У 2021 році головний редактор російської “Нової газети” Дмитро Муратов став лауреатом Нобелівської премії миру. Він отримав премію за “зусилля зі збереження свободи думки як неодмінної умови для демократії і миру”.

Liked the article?
Help us be even more cool!