ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії експерт міноборони, думаючи, що його не чують, попросив в ефірі не говорити про іранські дрони

20.10.2022, 15:31
Фото – скриншот з відео РБК
Фото – скриншот з відео РБК

У Росії під час прямого ефіру пропагандистського каналу РБК член громадської ради при міністерстві оборони РФ Руслан Пухов, думаючи, що його не чути, попросив ведучих не говорити про використання російською армією іранських дронів, оскільки влада країни не визнає їхнього постачання. 

Про це повідомляє Настоящее время.

Інцидент із директором центру аналізу стратегій і технологій Русланом Пуховим стався в програмі “Что это значит”. 

“Сильно човен не розгойдуватимемо, тому я дуже вас прошу сильно на цих іранських [дронах]... Тому що це класика історії: дупа є, а слова нема. Ми всі знаємо, що вони іранські, але влада не визнає”, – сказав Пухов перед початком ефіру, вважаючи, що його не чутно.

У коментарі виданню “Подъем” Пухов заявив, що не пам'ятає того, що сталося: “Не пам'ятаю, щоб таке говорив, напевно це якась постановка. Мабуть, було, а може, не було. Не пам'ятаю, на жаль. Давно було діло. Після ковіду погано з мозком”.

Нагадаємо, Росія активно використовує бойові дрони іранського виробництва для атак по мирних містах України та для руйнації критично важливої інфраструктури. Росія заперечує використання іранських дронів, а Іран заперечує, що продає їх РФ.

Liked the article?
Help us be even more cool!