ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У роботі Vodafone стався збій

02.11.2022, 12:50
Фото – gagadget.com
Фото – gagadget.com

У роботі мобільного оператора Vodafone стався збій.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на SMS-розсилання від мобільного оператора та коментарі користувачів у Facebook.

"Друзі, через повторні атаки ворога в деяких регіонах України відсутнє електропостачання. Можуть виникати тимчасові складнощі зі зв’язком. Мобільна мережа потребує живлення і довго не може працювати від акумуляторів. Дизель-генератори виручають, але їхня кількість і час роботи обмежені. Ми вже працюємо над відновленням зв'язку. Нестабільна ситуація може тривати до усунення пошкоджень інфраструктури. Тримаймося! Разом ми зможемо!" – йдеться в повідомленні оператора.

Незадоволені поганим зв’язком користувачі залишають коментарі на сторінці Vodafone у Facebook.

"Через перебої в електропостачанні можуть бути тимчасові обмеження в роботі мережі Vodafone у деяких мікрорайонах вашого міста. Всі базові станції забезпечені резервним джерелом живлення, що дозволяє забезпечити роботу станції до декількох годин, залежно від навантаження. Наші інженери добре знають, що робити для швидкого відновлення роботи мережі", – відповідають у Vodafone.

Як повідомляв ІМІ, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України надала рекомендації, як правильно налаштувати домашню мережу Wi-Fi.

Liked the article?
Help us be even more cool!