ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному з фейсбук-сторінки міського голови розігрували квитки на концерт

26.05.2021, 13:53
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Пресслужба міського голови Рівного Олександра Третяка розігрувала два квитки на концерт Ірини Білик з його сторінки у Facebook. Утім, через критику користувачів, допис довелося видалити, повідомляє Суспільне

Допис із розіграшем з'явився 25 травня. Частина користувачів соцмереж відреагувала на ініціативу схвально, частина ж, навпаки, засудила: мовляв, міський голова не має таким займатися.

Щоб отримати квиток, необхідно було вподобати сторінку Олександра Третяка, зробити поширення та позначити друга. Протягом кількох годин публікацію поширило понад пів тисячі людей. Утім, незабаром через велику кількість критики допис видалили.

Керівниця пресслужби міської ради Оксана Власюк, ексдиректорка телеканалу “Рівне 1”, розповіла Суспільному, що міський голова цю ситуацію не коментує, адже розіграш був ініціативою пресслужби й Олександр Третяк до нього не має стосунку.

“Прийняла рішення подарувати квитки, спираючись на свій медійний досвід. Знаю, що такі розіграші гарно заходили аудиторії місцевих медіа. Водночас не до кінця дослідила біографію Ірини Білик. Прошу вибачення, кого це образило. Врахую на майбутнє”, – прокоментувала Оксана Власюк.

Також вона розповіла, що не очікувала такої кількості негативних відгуків. За її словами, публікацію видалять лише після обрання переможця.

Liked the article?
Help us be even more cool!