ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному син екс-члена організації Медведчука скоїв ДТП та погрожував журналістці

13.08.2018, 11:15
Фото - Фейсбук Інна Білецька

У Рівному 11 серпня мешканець міста погрожував фізичною розправою журналістці та продюсеру телерадіокомпанії "UA:Рівне" Інні Білецькій, яка здійснювала відеофіксацію ДТП.

За фактами погрози журналістці та ДТП розпочаті кримінальні провадження, повідомляється на сайті ГУНП в Рівненській області.

Як повідомили в поліції, 26-річний рівнянин, керуючи автомобілем Skoda Octavia, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Унаслідок зіткнення постраждали водій і пасажирка Dacia.

Водій Skoda внаслідок ДТП не постраждав. Як зазначає поліція, відповідно до освідування, він перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер “Драгер” показав 2,14 проміле.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Також поліцейські з’ясували, що 26-річному рівнянину в межах кримінального провадження за фактом збуту наркотичних речовин Рівненський районний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з 22 по 07 годину.

Крім того, за фактом погроз журналістці поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 345-1 Кримінального кодексу України ("Погроза або насильство щодо журналіста").

За словами журналістки UA:Рівне Інни Білецької, їй погрожував син екс-голови Рівненського осередку “Українського вибору” Андрій Бузинарський. Нині його батько Михайло Бузинарський – голова місцевого осередку партії “За життя” Вадима Рабіновича, повідомляє Громадське.

Журналістка оприлюднила відео, на якому чутно, як їй погрожують фізичним насильством і вбивством.

Liked the article?
Help us be even more cool!