ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному ректор хоче судитися з журналістами, що розслідували сексуальні домагання у виші

21.11.2017, 15:38
Фото - "Четверта влада"

Ректор Рівненського державного гуманітарного університету Руслан Постоловський має намір судитися з виданням “Четверта влада” та журналісткою видання Анною Калаур через розслідування видання про сексуальні домагання професора університету Володимира Годовського. Про це повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, після їхнього розслідування Годовський, який очолював кафедру хореографії університету майже 20 років, написав заяву на звільнення.

Інформацію про звільнення виданню підтвердив ректор РДГУ Руслан Постоловський. Керівник вишу не в захваті від оприлюднення фактів домагання і каже, що судитиметься з журналістами.

“Обплювали мене і унівєрсітєт по Першому українському. Там нічого не доказано. Ми подаємо вас особисто (журналістку “Четвертої влади”) і вашу ту всю фірму в суд. От тоді побачимо що. А пан Годовський подав заяву на уход. Мені треба закривати спеціальність цю, як її, хореографії і режисури. Бо без нього, він професор, не буде магістратури, нема кому вчити, от вся правда”, – зазначив Руслан Постоловський.

Видання нагадує, що 15 листопада оприлюднило розслідування, підготовлене для проекту “Слідство.Інфо”, – “І словом, і тілом”. А 17 листопада опублікувало розширену версію зі свідченнями, які не потрапили до телерозслідування.

Як пише видання, 13 випускниць, студенток і викладачок повідомили їм про факти домагань 70-річного професора Володимира Годовського, які тривають уже майже 20 років. У свою чергу, професор Володимир Годовський зазначав, що всі звинувачення в його сторону – брехня.

В коментарі представниці ІМІ у Рівненській області Анна Калаур зазначила, що готова до суду, оскільки має докази сказаного.

“Поведінка ректора мене, м’яко кажучи, вразила. Він вважає, що журналісти облили брудом виш, яким він керує. Але ректор вперто не хоче розуміти, що у виші відбуваються речі, які не входять ні в які рамки. І якщо він не вирішував їх тихо, маючи всі можливості, ми робимо це голосно. Ректор казав, що розбереться зі всім, і якщо з’ясує вину професора, шукатиме йому заміну. Тепер він злиться на журналістів і хоче судитися, вважає, що пана Годовського звинуватили безпідставною. Я не боюсь суду, адже маю докази сказаного. А ось почитати позов ректора буде цікаво”, - сказала журналістка.

Liked the article?
Help us be even more cool!