ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному поліція зловила крадія, що викрав техніку журналістів ТРК "Україна"

05.05.2020, 16:40
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

У Рівному поліція знайшла підозрюваного в крадіжці обладнання регіонального офісу телеканалу “Україна”. Сьогодні, 5 травня, міський суд ухвалив рішення про утримання під вартою строком на 60 діб 36-річного жителя міста. 

Про це йдеться в сюжеті Суспільного та повідомляється на сайті Національної поліції в Рівненській області.

Повідомлення про викрадене професійне відеообладнання орієнтовною вартістю близько 100 тисяч гривень поліція отримала 29 квітня. На місці злочину оперативники знайшли відбитки пальців, вийшли на слід зловмисника та встановили його особу. 

“Ним виявився раніше судимий за розбій 36-річний житель Рівного, який після вчинення крадіжки переховувався у своїх знайомих. При ньому поліцейські виявили та вилучили рюкзак із технікою”, – повідомляє поліція.

Поліції зловмисник зізнався в скоєному та пояснив, що, коли викрадав заплічник, не знав, що в ньому міститься.

У межах кримінального провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України рівнянину повідомили про підозру. 

Як розповів Суспільному кореспондент “України” Володимир Миколайчук, 29 квітня близько 18-ї години він з оператором прийшов до свого офісу та побачив, що рюкзак із камерою та іншим обладнанням зник.

“Крадіжку ми виявили, коли повернулися до офісу. Помітили, що було відчинене вікно, коли придивилися, там було видно сліди зламу і зник рюкзак. Тобто злодій виламав вікно на першому поверсі, заліз і вхопив рюкзак, де лежала вся техніка. Дякую оперативникам, дуже швидко знайшли: на наступний день уже встановили особу і через три дні його впіймали”, – розповів журналіст.

Liked the article?
Help us be even more cool!