ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному адвокат через відеознімання вдарив журналістку та відібрав телефон

28.04.2021, 10:57
Фото – rivne.online
Фото – rivne.online

У Рівному в приміщенні міського суду 27 квітня адвокат тричі вдарив по руці головну редакторку інтернет-видання “Рівне Онлайн” Вікторію Мамотюк та відібрав її мобільний телефон через проведення нею відеознімання, повідомляє “Рівне Онлайн”.

Напав на журналістку Володимир Цуняк, адвокат обвинуваченого в справі серії зґвалтувань рівнянок. 

Вікторія Мамотюк повідомила, що адвокат забороняв їй знімати судове засідання та вимагав залишити залу.

Діям адвоката завадила судова охорона, яка втрутилася в ситуацію. Про факт перешкоджання законній професійній діяльності журналістка написала заяву в поліцію.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 345-1 Кримінального кодексу України (погроза насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо журналіста у зв’язку з веденням ним законної професійної діяльності), повідомляється на сайті Національної поліції в Рівненській області.

“До поліції надійшло повідомлення від 36-річної головної редакторки інтернет-видання, що в приміщенні міського суду адвокат наніс їй удар по руці та протиправно відібрав мобільний телефон. Слідчі Рівненського районного управління з’ясували, що між заявницею і представником сторони захисту одного з підозрюваних перед початком судового засідання виник конфлікт щодо проведення відеофіксації журналісткою, у результаті чого чоловік завдав удару їй по руці та відібрав телефон. В інцидент втрутилися працівники судової охорони, які повернули мобільний власниці”, – повідомила поліція.

Liked the article?
Help us be even more cool!