ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Раді зареєстровано постанову про зупинення акредитації журналістів "каналів Медведчука"

11.02.2021, 11:10
Фото – 112.international
Фото – 112.international

Група народних депутатів зареєструвала у Верховній Раді проєкт постанови про тимчасове зупинення акредитації журналістів і технічних працівників телеканалів “112 Україна”, NewsOne і ZIK, щодо яких застосовано санкції.

Проєкт постанови №5057ро тимчасове призупинення акредитації журналістів та технічних працівників засобів масової інформації при органах державної влади України, щодо яких застосовано санкції Указом Президента України № 43/2021 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" зареєстровано 10 лютого.

Тексту постанови поки що не оприлюднено.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яке передбачає запровадження на п'ять років санкцій проти народного депутата Тараса Козака та юридичних осіб, що володіють телеканалами “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

5 лютого народний депутат від фракції політичної партії “Голос” Роман Лозинський закликав Верховну Раду позбавити можливості працювати в парламенті журналістів телеканалів, проти яких були застосовані санкції.

Раніше народна депутатка від фракції “Європейська солідарність” Ірина Фріз повідомила про намір щодо ухвалення постанови про зупинення акредитації в парламенті працівників цих телеканалів.

Liked the article?
Help us be even more cool!