ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Представництві президента в АРК пояснили, навіщо роспропаганда створює негативний образ ЗСУ серед кримчан

Російська пропаганда в Криму запевняє місцевих, що ЗСУ б’ють по цивільних об’єктах. Натомість у Представництві Президента України в Автономній Республіці Крим запевняють, що українська армія б'є лише по скупченню живої сили та техніки ворога.

Про це повідомив заступник постійного представника Президента України в Автономній Республіці Крим Денис Чистіков в ефірі телеканалу  FREEДОМ.

Оскільки ЗСУ наближаються до адміністративного кордону з Кримом і звільнення Криму не за горами, потрібно триматися подалі від військових об'єктів, не контактувати з військовими, не бути в колонах. Це небезпечно для життя. І, як бачимо, це підтверджується. ЗСУ працюють тільки по військових об'єктах та по російських військових. Хоча зараз російська пропаганда говорить, що по цивільних”, – сказав Чистіков.

За його словами, у такий спосіб російські пропагандисти хочуть створити негативний образ українських бійців в очах жителів півострова, а російська армія використовуватиме цивільне населення саме як живий щит. Так, під час відступу з Харківської області з Херсона військові колони йшли впереміш із цивільними автомобілями.

Як повідомляв ІМІ, 10 травня журналісти Крим.Реалії опублікували інтерактивну мапу з 223 чинними, тимчасовими та законсервованими військовими об'єктами Російської Федерації в тимчасово окупованому Криму.

Після цього окупаційний парламент Криму запропонував притягувати до адміністративної відповідальності за поширення інформації про військові об'єкти, що розташовані в Росії.

Згодом вони оновили мапу, додавши місця розташування та супутникові знімки окопів, фортифікаційних споруд, а також місць вибухів та пожеж через ймовірні удари ЗС України по різних точках на Кримському півострові.

Liked the article?
Help us be even more cool!