ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві затримали блогера, який принижував військових

Фото - VPLT
Фото - VPLT

Правоохоронці затримали в центрі Полтави Instagram-блогера та тренера Романа Заволоку, який принижував військових і викладав відео з цим у соцмережах. Найближчим часом йому мають обрати міру запобіжного заходу, повідомляє “Полтавщина”.

Затримали блогера ввечері 29 серпня поблизу закладу “Дім кави”. Як стало відомо виданню, це було спільне затримання спецпідрозділу поліції “КОРД” та Служби безпеки України.

Фото – "Полтавщина"

За даними видання, Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки написав заяву в СБУ за образи військового і за заперечення агресії Росії (статті 435-1 та 436-2 ККУ). За якою зі статей Заволоку затримали й оголосили підозру, наразі точно невідомо, пише видання.

Як повідомляв ІМІ, 29 серпня поліція Полтавщини відкрила кримінальне провадження за статтею “Хуліганство” щодо блогера та фітнес-тренера Романа Заволоки, який принижував військових та викладав відео з цим у соцмережах. Зокрема, 26 серпня він разом зі своїм другом ображав ветерана війни Олександра Мацька, який хотів вручити йому повістку. Чоловіки кепкували з тремтячих рук військового, хоча той пояснив, що тремор у нього від контузії, а на війну він пішов добровільно. На це Заволока сказав військовому: “Ти придурок, сам попався на крючок”, а також плюнув у військового.

Liked the article?
Help us be even more cool!