ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві представниця ІМІ обговорить з міським головою тримання журналістів за огорожею

07.04.2021, 17:02
Фото - Надія Труш
Фото - Надія Труш

Представниця ІМІ в Полтавській області Надія Труш зустрінеться з міським головою Олександром Мамаєм щодо вирішення питання про допуск журналістів до зали засідань сесії міської ради.

Зустріч орієнтовно відбудеться після 17 квітня, коли закінчиться двотижневий локдаун у Полтаві, повідомила керівниця пресслужби Полтавської міськради Аліна Рябоконь. На зустріч будуть запрошені також журналісти, представники пресслужби міської ради.

За словами представниці ІМІ, необхідність такої робочої зустрічі виникла у зв'язку з тим, що журналісти почали скаржитися на перешкоджання під час роботи в залі засідань сесії міської ради. Зокрема, їх тримають за огорожею, тому важко зробити фото чи відео роботи депутатів під час засідання.

Подібні обмеження журналістів були вже неодноразово. Тому журналісти звернулися до міського голови з проханням вирішити питання закритої ложі. Він запропонував робочу зустріч із журналістами, однак дату на запит представниці ІМІ в Полтавській області кілька місяців не озвучували. 

Ще у січні цього року представниця ІМІ пропонувала робочу зустріч із міським головою. Тоді Аліна Рябоконь повідомляла представниці ІМІ, що Олександр Мамай міський голова зайнятий, але зустріч обіцяє: “Поговорю, щоб ми мали змогу співпрацювати більше та якісніше”. 

Після чергового недопуску журналістів в міську раду на початку березня,  на запитання коли ж таки відбудеться зустріч із міським головою, дату обіцяли озвучити 4 березня. І лише сьогодні, 7 квітня, стала відома попередня дата - після 17 квітня. 

“Зустріч плануємо. Після 17 квітня, щоб зібрати більше 10 людей”, - сказала в коментарі представниці ІМІ в Полтавській області Аліна Рябоконь.

Liked the article?
Help us be even more cool!