ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві побили журналістів "Змісту"

26.06.2020, 18:00
Фото – Зміст
Фото – Зміст

У Полтаві невідомі чоловіки побили журналістку та відеооператора видання “Зміст” Анастасію Мацько та Станіслава Пантелея. Про це повідомляється на сайті видання.

На журналістів напали троє чоловіків 18 червня близько 23-ї години в районі зупинки “Млинкомбінат”. Тоді медійники та двоє їхніх друзів поверталися з нічної зйомки.

За словами журналістки, нападників було троє, з ними також була дівчина. Один з нападників спершу намагався наїхати велосипедом на журналістку та її подругу. Отримавши зауваження від оператора Станіслава Пантелея, зліз із велосипеда та почав його бити.

“Тут же до групи підійшли двоє чоловіків з дівчиною. Поки один з них бив Пантелея і Мацько, решта били іншого хлопця”, – пише видання.

Потерпілі викликали швидку та поліціянтів. Згідно з результатами огляду в травматології, один із постраждалих дістав перелом, закриту черепно-мозкову травму, гематоми та забої. Травми отримали й Анастасія Мацько зі Станіславом Пантелеєм: для визначення тяжкості отримання тілесних ушкоджень потерпілим провели судмедекспертизу. Проте результатів ще немає.

Журналісти написали заяву до поліції, слідчим передали відео, де видно обличчя двох нападників та ймовірне місце перебування. Нині триває досудове розслідування.

У разі впізнання нападників редакція просить повідомити на номер телефону +38 (066) 805 06 95.

У коментарі представниці ІМІ в Полтавській області оператор “Змісту” Станіслав Пантелей сказав, що не пов‘язує інцидент із професійною журналістською діяльністю. “Ні, не пов’язаний. Нас не били як журналістів”, - сказав він.

Liked the article?
Help us be even more cool!