ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Переяславі попрощалися з воїном, радіоведучим Дмитром Сіриком

28.04.2023, 15:36
Фото – proslav
Фото – proslav

У Переяславі попрощалися з воїном, стрільцем-снайпером 1 механізованого взводу 2 механізованого батальйону, радіоведучим Дмитром Сіриком. 

Про це повідомляє Proslav.

По опівдні прощання із Сіриком розпочалось у Свято-Єфремівському храмі міста, що на території лікарні. Заупокійну службу звершував настоятель храму, капелан 43 окремої артилерійської бригади Дмитро Волошин. На прощання з Дмитром Сіриком прийшли рідні, побратими, друзі, земляки із Сєверодонецька, де проживав загиблий (нині в Переяславі живе його мама. – Ред.). Героя поховали на Ярмарковому цвинтарі.

 
Фото - proslav.info

Як повідомляв ІМІ, 20 квітня на Донеччині загинув 36-річний ведучий програм філії “Суспільне Донбас”, військовослужбовець Дмитро Сірик. На каналі Дмитро Сірик вів авторську програму “Перемотка” – про музичні новини та хіти.

За даними ІМІ, Дмитро Сірик став 53-м медійником, який загинув в Україні внаслідок російської збройної агресії. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 45 загинули як учасники бойових дій або стали жертвами російських обстрілів не під час виконання журналістських обов'язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!