ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Пакистані знову заборонили TikTok

12.03.2021, 10:23
Фото – eniyilerde.com
Фото – eniyilerde.com

Влада Пакистану вирішила знову заблокувати популярну соціальну мережу TikTok у країні. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters.

Доступ до мережі перестане бути відкритим після рішення суду, заявили в регуляторному органі телекомунікацій Пакистану.

“Суд попросив заблокувати доступ до TikTok”, – сказав речник Пакистанського телекомунікаційного управління (PTA) Хуррам Мехран, додавши, що влада виконає рішення суду.

Вищий суд у північно-західному пакистанському місті Пешавар заявив, що вирішив заборонити мережу після того, як приватна особа заявила, що в соцмережі поширюється непристойний контент.

Представник TikTok у Пакистані заявив, що мережа вживає суворих запобіжних заходів, щоб тримати неприйнятний контент поза платформою.

Влада Пакистану вперше заборонила TikTok у жовтні 2020 року, але відновила його роботу за 10 днів після того, як компанія пообіцяла заблокувати всі акаунти, причетні до поширення “непристойності та аморальності”.

TikTok, який належить китайській компанії ByteDance, за короткий проміжок часу став надзвичайно популярним, заохочуючи користувачів розміщувати в мережі власні короткі відеозаписи.

Liked the article?
Help us be even more cool!