ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У оператора Вадима Макарюка, якого побили в Харкові, стався інсульт

10.06.2019, 11:24
Фото – 24tv.ua

Оператор 24-го каналу Вадим Макарюк перебуває в реанімації з інсультом після нападу в Харкові, повідомляє 24-й канал.

Як повідомила 9 червня в прямому ефірі телеканалу колега оператора та кореспондентка Ганна Черненко, стан Макарюка наразі тяжкий. Унаслідок крововиливу в мозок у нього стався інсульт.

Учора Вадиму виповнилося 36 років. “Під лікарнею зібралися багато друзів, аби привітати та підтримати його. Ми запишемо відеозвернення, а коли лікарі дозволять, то обов'язково покажемо йому”, – розповіла Ганна Черненко.

Також вона додала, що наразі медики заборонили турбувати та струшувати Вадима емоційно. Черненко зазначила, що оператор знімав матеріал на ринку “Барабашово”, коли стався конфлікт між підприємцями та активістами. Після того як його привезли до лікарні він сказав, що кілька нападників бігли за ним, а потім били ногами. Також на відео, яке з'явилося в соцмережі, видно, як невідомий стріляє в бік оператора.

Як повідомляв ІМІ, Вадим Макарюк постраждав під час конфлікту 7 червня на території торговельного центру “Барабашово”. Він у тяжкому стані в лікарні.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345-1 (“Погроза або насильство щодо журналіста”), ч. 1. ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) та ч. 2 ст. 187 (“Розбій”) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкціями статей передбачає до 10 років позбавлення волі.

Liked the article?
Help us be even more cool!