ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Німеччині в ефірі радіо слухач запропонував "четвертувати Зеленського". Його коментар записали заздалегідь

Фото – egypttoday.com
Фото – egypttoday.com

В ефірі німецького громадського радіомовника Deutschlandfunk в одній з передач пролунав коментар про необхідність “четвертувати” Президента України Володимира Зеленського для завершення війни.

Про це йдеться в матеріалі Bild, повідомляє “Європейська правда”.

Інцидент стався 21 серпня в програмі “Контроверс”, де обговорювалось, як можна зупинити агресивну війну Росії. Один зі слухачів закликав до “четвертування” й “обезголовлення” Президента України.

“Арештувавши Зеленського і його банду злочинців, його банду геноциду, четвертувати його живцем і відрубати йому голову”, – так звучав повний коментар чоловіка на прізвище Фішер.

Як пише видання, Deutschlandfunk описує програму “Контроверс” як формат, у якому “стикається багато думок на одну тему” – як у прямому ефірі, так і в записі. Наведений вище коментар був записаний заздалегідь, підтвердили Bild у пресслужбі радіо.

Німецький адвокат Патрік Хайнеманн заявив виданню, що подав до суду на Deutschlandfunk за сприяння публічним підбурюванням до насильства й на чоловіка, який озвучив пропозицію “четвертувати” Зеленського.

Після того як ситуація набула розголосу, Deutschlandfunk видалила скандальний уривок із програми, перепросила за “помилку досвідченої редакційної команди” й почала внутрішню перевірку.

Як повідомляв ІМІ, у травні 2023 року французький телеканал RTL потрапив у скандал через невдалий жарт про Президента України Володимира Зеленського, українська сторона вимагає вибачень. Ведуча мовника один з ефірів почала нагадуванням, що напередодні (15 травня) президент Зеленський був у Єлисейському палаці “зі своїм шапіто”.

Liked the article?
Help us be even more cool!