ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві звільнили керівництво басейну після статті "МикВісті"

Директора комунального Центрального стадіону, до складу якого входить басейн “Зоря” в Миколаєві, а також ще трьох керівників спорткомплексу звільнили після матеріалу місцевого онлайн-медіа “МикВісті” про ймовірні фінансові порушення, пов’язані з обігом готівки.

Про це повідомляє представниця Інституту масової інформації в Миколаївській області Катерина Середа.

Як відомо, у вересні видання в межах проєкту Fight for Facts опублікувало статтю “Відремонтований за 32 млн грн басейн “Зоря” у Миколаєві приховує доходи та видає “липові” чеки”. Журналісти провели власне розслідування та виявили, що в комунальному басейні, який торік відремонтували, приховують доходи, а містянам видають заздалегідь надруковані чеки інших покупців. Після цього Миколаївська міська рада розпочала службове розслідування, про що повідомляв ІМІ.

У жовтні стало відомо про те, що керівник Центрального міського стадіону Володимир Коссе звільнився через внутрішню перевірку міською владою. Цю інформацію підтвердив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич в ефірі комунального телеканалу “МАРТ”. Водночас він подякував журналістам за роботу.

“Там такої аж системної проблеми не було, але проблема була. Тому четверо людей було звільнено, включно з керівником, заступником, адміністратором та бухгалтером. Ми сьогодні намагаємося створити, показати, що в Миколаєві будь-які системні явища, які називаються “корупція”, ми присікаємо. […] Було прийняте мною рішення, і фактично ось так вирішено таке питання… Ми дякуємо медіа за те, що вони знаходять такі речі, за те, що вони працюють”, – сказав Сєнкевич.

Міський голова оголосив конкурс на директора комунальної установи “Центральний міський стадіон” і за кілька днів у своїх соцмережах повідомив, що отримав 40 резюме від охочих обійняти вакантну посаду.

Liked the article?
Help us be even more cool!