ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві прессекретар кандидата в мери від ОПЗЖ виштовхував журналістку з приміщення виборчої комісії

25.09.2020, 10:00
Фото – скриншот з відео НикВести
Фото – скриншот з відео НикВести

У Миколаєві 24 вересня прессекретар кандидата на посаду міського голови  від партії “Опозиційна платформа – За життя” Юрій Багрянцев виштовхував журналістку інтернет-видання “НикВести” Алісу Мелік-Адамян з приміщення міської виборчої комісії. Про це повідомляється на сайті видання.

За словами журналістки, Юрій Багрянцев разом з представницею ОПЗЖ принесли повторно подавати документи для реєстрації кандидатів на місцевих виборах. У цей час у міську виборчу комісію прийшла журналістка видання “НикВести”.

Коли вона спробувала ввійти в кабінет, Юрій Багрянцев почав штовхати її та казати, щоб вона залишила приміщення, оскільки там “проходить вологе прибирання”.

Після цього він спробував виштовхнути журналістку. Від його поштовху вона вдарилася головою і спиною об двері.

Йому зробила зауваження член виборчої комісії.

Після того як журналістка сказала йому, що він ударив її, Юрій Багрянцев почав стверджувати, що він лише попросив її вийти, а вдарилася вона нібито сама.

Як зазначає видання, Юрій Багрянцев є колишнім прессекретарем департаменту охорони здоров'я Миколаївської обласної державної адміністрації. Зараз він працює з кандидатом на посаду міського голови Владиславом Чайкою.

Головний редактор “НикВести” Олег Деренюга в коментарі регіональній представниці ІМІ повідомив, що редакція має намір звернутися з відповідною заявою до поліції щодо перешкоджання журналістській діяльності.

Liked the article?
Help us be even more cool!