ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві надане головному санлікарю авто врізалося в мікроавтобус журналістів (оновлено)

09.04.2020, 15:16
Фото – Новости-N
Фото – Новости-N

Сьогодні, 9 квітня, у Миколаєві автомобіль Volkswagen Passat, на якому пересувається головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, врізався в мікроавтобус Renault Trafic, яким приїхали журналісти. Про це повідомляє місцеве видання "Новости-N".

Як повідомляє видання з посиланням на очевидців, водій Volkswagen Passat, здаючи назад, врізався в припаркований мікроавтобус. На момент аварії Ляшка в автомобілі не було.

Унаслідок ДТП ніхто не постраждав, обидва автомобілі дістали механічні пошкодження.

Автомобіль Volkswagen Passat надала в розпорядження Віктора Ляшка Миколаївська облдержадміністрація на час його перебування в місті Миколаєві.

У коментарі "Українській правді" помічник Ляшка повідомила, що цей автомобіль не є його машиною і під час ДТП головного санлікаря в ньому не було. А перевірка в Миколаєві проходить у штатному режимі.

На запитання, на чому наразі пересувається Ляшко, помічник не відповіла.

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко, який перебуває з візитом у Миколаєві, заявив, що автомобіль, який врізався в авто журналістів, йому не належить, і в момент ДТП, він у ньому не перебував. Про це він повідомив у Facebook, інформує  “Українська правда”

“Сьогодні працюю в Миколаєві. І відразу прошу не поширювати неправдиву інформацію про ДТП. Машина не моя. Мене в автомобілі під час ДТП також не було. Саме у цей час давав інтерв’ю журналістам”, - сказав Ляшко.

Також він додав, що продовжує з колегами перевіряти, “як в Миколаївській області працюють всі алгоритми”.

За його словами, він не повідомляв владі області про плани візитів, а заклади для перевірки обирають на місці з урахуванням думок і побажань медиків.

У коментарі виданню помічниця Ляшка Марія Іваник повідомила, що загалом для перевезення головного санлікаря і інших чиновників видали з обладміністрації 3 авто. Дійсно машина, яка потрапила у ДТП, підвозила Ляшка від аеропорту до будівлі ОДА. Але наразі він пересувається на іншому авто. За словами Іваник, машину оперативно замінили, тож “не виникло ніяких проблем”.

Liked the article?
Help us be even more cool!