ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві дві посадовиці обленерго закликали до масового вбивства українців – СБУ

СБУ затримала в Миколаєві двох посадовиць обленерго, які публічно виправдовували збройну агресію РФ, – очільницю одного з підрозділів АТ "Миколаі‌вобленерго" та її заступницю.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

У розмовах з колегами та підлеглими вони заперечували існування України як держави та висловлювали свої сподівання на захоплення всієї її території.

"Також посадовиці виправдовували ракетні удари по Одесі та закликали до масового вбивства українців, які чинять спротив російським загарбникам. Крім того, вони сподівалися на швидку окупацію Києва, Донбасу та Миколаївщини і навіть робили власні прогнози щодо "термінів" захоплення українських територій", – розповіли в українській спецслужбі.

Слідчі Служби безпеки повідомили обом посадовицям про підозру в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України, а також у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії РФ проти України. Нині розв'язується питання про взяття їх під варту. 

Як повідомляв ІМІ, київські слідчі скерували до суду обвинувальний акт стосовно народного депутата України, який зазіхав на територіальну цілісність України. За даними слідства, фігурант опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі пост із публічними закликами до військової агресії Російської Федерації проти України та підтримував російську владу щодо окупації територій України. 

Liked the article?
Help us be even more cool!