ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві чотири медіа об'єднались і створили власний продукт за прикладом "Єдиних новин"

03.03.2023, 17:42
Фото – morgueFile / Delfi
Фото – morgueFile / Delfi

У Миколаєві два інтернет-видання ("НикВести", "Шиповник") та два телеканали (комунальний "Март" та приватний телеканал "Ніс-ТВ") об'єднались і створили власний продукт за прикладом "Єдиних новин" – "Є новини".

Про це в інтерв'ю розповіла представниця Інституту масової інформації в Миколаївської області Катерина Середа.

"Після руйнування, потрапляння ракети в будівлю Миколаївської ОВА кілька редакцій вимушені були залишити свої офіси, де раніше працювали. Тоді в нас об'єдналися чотири редакції, які працювали в одному офісі, в одному приміщенні. Це два інтернет-видання ("НикВести", "Шиповник") та два телеканали (комунальний "Март" та приватний телеканал "Ніс-ТВ"). Тоді вони скооперувалися та створили власний продукт за прикладом "Єдиних новин" – "Є новини", – розповіла Катерина Середа.

Вона зазначила, що журналісти робили свої матеріали, які об’єднувалися в єдиний випуск новин.

"Така кооперація журналістів наштовхнула на думку, що має бути місце, де всі (журналісти. – Ред.) зможуть поспілкуватись або безпечно попрацювати, адже тут є підвал, де ми перебуваємо. І в ньому можна працювати під час повітряної тривоги. У цьому ж приміщенні ми й відкрили Медіабазу (хаб для журналістів, де вони можуть збиратися, працювати й де для них проводять тернінги. – Ред.)", – пояснила представниця ІМІ.

Як повідомляв ІМІ, миколаївський сайт "Преступности.НЕТ", який не працював понад два тижні через кібератаку, відновив роботу.

Liked the article?
Help us be even more cool!