ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Молдові жителі міста Бєльці отримали фейкові повістки

Фейкові повістки, які отримали чоловіки в місті Бєльці (Молдова). Фото – point.md

Жителі міста Бєльці (Молдова) отримали фальшиві повістки, які були видані нібито місцевим територіальним військовим центром. Пресслужба Збройних сил країни зазначила, що модель повісток не відповідає офіційним критеріям і стандартам, повідомляє “Європейська правда”.

“Запевняємо, що ці повістки є фальшивими й не були надіслані Бєльцьким територіальним військовим центром. Будь ласка, уважно перевірте будь-яку отриману кореспонденцію та зв'яжіться з відповідальними особами в Бєльцькому ТВЦ для підтвердження її автентичності”, – зазначила пресслужба.

Портал Point нагадує, що Національна армія Молдови з 27 до 31 травня проводить навчання з резервістами Збройних сил. Метою навчання є перевірка навичок резервістів і ознайомлення їх з технікою та озброєнням Національної армії.

Згідно з програмою, навчання триває п'ять днів, включно з теоретичними та практичними заняттями на різних полігонах: бойова стрільба зі зброї Національної армії, надання першої медичної допомоги та інші.

У березні Міністерство оборони Молдови закликало громадян не турбуватися через те, що чоловіки почали отримувати повістки для перевірки даних, та не довіряти чуткам довкола цього.

Як повідомляв ІМІ, у Міністерстві освіти та науки України назвали фейком інформацію про те, що нібито міністерство наказало керівникам навчальних закладів зібрати дані про школярів 2008 року народження.

Liked the article?
Help us be even more cool!