ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Маріуполі окупанти поширюють пропаганду, використовуючи назву та логотип газети “Приазовский рабочий”

11.05.2022, 14:21
Фото – Детектор медіа
Фото – Детектор медіа

У Маріуполі окупанти використовують назву та логотип газети “Приазовский рабочий” для поширення пропаганди. Про це написала у фейсбуці головна редакторка видання Олена Калайтан, повідомляє “Детектор медіа”.

“Сьогодні мені стало відомо, що разом з “гуманітаркою” в Маріуполі роздають нібито свіжий номер газети “Приазовський робочий” з нашим лого, але ж, звичайно, зовсім не нашим українським контентом.

Що ж, наша редакція прогнозувала заздалегідь, що окупанти використають роками напрацьовану довіру наших читачів та авторитет газети “Приазовський робочий”, який ми з турботою розвивали, берегли та бережемо.

Шановні читачі, прошу не сприймати все те, що нині видає колабораціонистська влада, як нашу позицію, – українська редакція “Приазовського робочего” не має відношення до жодного рядку цієї новоспеченої газети”, – йдеться в повідомленні.

Останній випуск справжньої газети вийшов 23 лютого. Після початку повномасштабної російської агресії Олена Калайтан надіслала голові НСЖУ листа про те, що видання тимчасово зупиняє вихід і що подальше використовування бренду буде незаконним.

Як повідомляв ІМІ,  газета “Приазовський робочий” – одна з медіа Донецької області, які через окупацію припинили свою діяльність.

Liked the article?
Help us be even more cool!