ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Литві скасували виступ італійського співака Пупо через виступ у Кремлі

Італійський виконавець Енцо Гінацці (Пупо), концерт якого скасували в Литві. Фото – Vida Press
Італійський виконавець Енцо Гінацці (Пупо), концерт якого скасували в Литві. Фото – Vida Press

У Литві скасували концерт італійського співака Енцо Гінацці (псевдонім Пупо) через виступ у Кремлі. Про це заявив 19 березня директор Шяуляйської арени Ренатас Начаюс, повідомляє Delfi.

“У нас хороші новини для всіх, хто не байдужий до російської агресії в Україні. Ми щойно отримали інформацію від організатора концерту Legacy Inn, який повідомив, що замість італійського виконавця Енцо Гінацці, який кілька днів тому виступив у Кремлі, у Шяуляй виступить інший виконавець… Ми дуже раді й вітаємо рішення Legacy Inn зачинити двері перед проросійським діячем”, – сказав Начаюс.

Як пише видання, з’ясувалося, що днями Енцо Гінацці виступав у Москві. Організатори спочатку запевняли, що Пупо співав у Москві “заради миру”. 

“Коли ми поцікавилися, чому він їздив до Москви, виконавець відповів, що про політику не говорить. Його звістка світу проста – він хоче нести “голуба миру”. Італієць запевнив, що до Москви їздив заради миру”, – зазначила в інтерв'ю Delfi компанія Legacy Inn 18 березня.

Видання пише, що отримало листа, в якому повідомлялося, що Пупо виступав у Москві з російськими виконавцями, які підтримують політику Путіна.

“15 березня Пупо в Москві в Кремлі провів свій великий концерт за участю всіх його (як він сам сказав) російських друзів, місцевих виконавців. Концерт називався “Великий” бенефіс Пупо. У колі друзів”. Йде війна, а Пупо організує свій сольний концерт у Кремлі, в самому серці Москви, на концерті він співав дуетом з російськими виконавцями, які підтримують війну, а на псевдовиборах агітували за Путіна. І після такої неповаги до українців та демонстрації підтримки режиму йому дозволять виступати в Литві? Це ще гірше, ніж випадок з виконавицею LP”, – писала читачка.

Кому ще скасували концерт у Литві

Як повідомляв ІМІ, раніше в Литві скасували концерт американської співачки LP після її появи в Instagram у худі з російським прапором. Лаура Перголіцці мала виступити в Литві 4 березня.

Проте після її появи в худі з російським прапором користувачі в соціальних мережах закликали скасувати її майбутній концерт на “Жальгіріс Арені”. Згодом LP видалила публікацію та перепросила.

Liked the article?
Help us be even more cool!