ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові журналісти можуть їздити громадським транспортом під час карантину – заступниця мера

07.04.2020, 17:48
Фото – city-adm.lviv.ua
Фото – city-adm.lviv.ua

У Львові журналісти можуть їздити в громадському транспорті, оскільки теж забезпечують життєдіяльність міста та доносять актуальну для мешканців інформацію. Про це сказала заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк в ефірі радіо "Львівська хвиля", повідомляється на сайті Львівської міської ради.

"Журналісти висвітлюють інформацію, яка важлива і необхідна для мешканців, – через радіо, телебачення, тому вважаю, що вони забезпечують життєдіяльність міста і мають право користуватися громадським транспортом у час карантину. Тільки із собою необхідно мати посвідчення і довідку з місця роботи", – сказала вона.

Також заступниця мера рекомендувала звертатися на гарячу лінію міста за номером 15−80 щодо роз’яснень про те, хто може їздити громадським транспортом під час карантину.

Як повідомляв ІМІ, 7 квітня громадська організація "Інститут масової інформації" надіслала органам державної влади та місцевого самоврядування звернення із закликом забезпечити безперешкодне пересування журналістів, зокрема громадським транспортом, за пред’явленням журналістського посвідчення.

Liked the article?
Help us be even more cool!