ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові жінка поширювала російську пропаганду – СБУ

На Львівщині співробітники СБУ блокували діяльність місцевої жінки, яка підтримувала збройну агресію РФ проти України та поширювала російську пропаганду.

Про це повідомила пресслужба ГУ СБУ у Львівській області.

В одній із заборонених в Україні російських соцмереж вона публікувала російський контент.

"Жінка публічно підтримувала наративи російської пропаганди, заперечувала війну розв’язану РФ та поширювала дописи, що принижують честь та гідність українців. У соціальній мережі поплічниця ворога "дружила" переважно з громадянами рф, учасниками збройної агресії та прихильниками кремля. "Друзі" підтримували та співчували жінці, яка проживає поміж бандерівців", – зазначила в українській спецслужбі.

Фото – СБУ
 

Жінці повідомили про підозру у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії РФ,  а також у порушенні рівноправності громадян залежно від їхньої расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками.

Як повідомляв ІМІ, правоохоронці повідомили про підозру мешканцю Новомосковська (Дніпропетровська область), який з початку повномасштабного вторгнення РФ поширював антиукраїнські матеріали в соцмережі.

Liked the article?
Help us be even more cool!