ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові вночі сталася серія можливих підпалів. Згорів кінотеатр "Дзвін"

У Львові в ніч на 18 вересня зафіксували щонайменше вісім місць можливих умисних підпалів. Зокрема, згорів кінотеатр “Дзвін”. Про це повідомила Львівська міська рада.

Як зазначила міськрада, приміщення кінотеатру, що біля памʼятника Бандері, повністю вигоріло. За попередньою інформацією причина пожежі – підпал. 

Загоряння будівлі кінотеатру “Дзвін” на вулиці Шептицьких сталося близько 5-ї ранку. Площа займання становить близько 400 кв. м. У будівлі горів дах та саме приміщення.

Рятувальники ліквідували пожежу, постраждалих унаслідок займання немає. Натомість зазнали пошкоджень сусідні будівлі – бізнес та приватні помешкання.

Будівля кінотеатру Дзвін у Львові. Фото – Львівська міська рада

“Цієї ночі у Львові було зафіксовано цілу серію можливих умисних підпалів. Всі загоряння ліквідовано, постраждалих немає. Районні адміністрації передали всю інформацію у правоохоронні органи”, – повідомили в міськраді.

Як повідомила голова Галицького району Галина Гладяк, коли представники районної адміністрації приїхали на місце пожежі в кінотеатрі “Дзвін”, працівники ДСНС повідомили про ще кілька місць займань, які зафіксували цієї ночі. 

Зокрема, три в Галицькому районі: 

  • контейнерний майданчик на вул. Низький Замок; 
  • електрощитова на вул. Театральній;
  • фасадні декорації на вул. Староєврейській. 

Також було два загоряння на контейнерних майданчиках на вул. Квітки-Основ'яненка і одне на вул. Бортнянського в Залізничному районі та ще одне на вул. Яцкова в Шевченківському районі.

Зараз на місці працюють рятувальники та правоохоронні органи.

Liked the article?
Help us be even more cool!