ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові попрощалися з оператором 24 каналу Юрієм Олійником

31.03.2022, 16:15
Фото – Людмила Гринюк /Укрінформ
Фото – Людмила Гринюк /Укрінформ

У Львові 31 березня попрощалися з оператором 24 каналу Юрієм Олійником, який загинув 23 березня в бою з окупантами на Луганщині, повідомляє Укрінформ.

Церемонія прощання відбулась у львівському храмі святих апостолів Петра і Павла. Юрію було 39 років. Провести в останню путь і висловити шану та співчуття родині прийшли друзі, влада, містяни та колеги.

Журналісти, які працювали з Олійником, розповіли, що він не міг спокійно бути у Львові, коли росія атакувала Україну. На війну він пішов удруге. Вперше воював у 2014 році на Донбасі. І 24 лютого, після повномасштабного вторгнення рф, не вагаючись, пішов у військкомат.

“Юрко – це світлий мужик. Про нього варто говорити лише добре і хороше. Це той колега, який завжди був позитивний. Навіть коли щось не вдавалося, він не здавався. Завжди казав: давай спробуємо ще раз відзняти, зробити, переправити… Нам дуже його бракуватиме. Коли дізналися – це був шок, і дуже довго не могли повірити. Хоча Юрко був першим, хто залишив штатив, і, коли почалася війна, взявся за зброю і став на захист країни, бо відчував, що мусить бути там!” – поділився спогадами журналіст Андрій Ферцак.

Юрій працював над проєктами "Ми", "Ми 2.0", "Трансплантація", "Зберегти життя", а також над створенням проєкту "Інтерв‘ю 24". Колеги наголошують, що він мав неабиякий талант.

Разом з Юрієм Олійником 31 березня в Гарнізонному храмі громада Львова попрощалася ще з двома захисниками, які загинули під час бойових дій.

Як повідомляв ІМІ, 23 березня оператор 24 каналу Юрій Олійник загинув у боях біля Попасної Луганської області. Про його загибель стало відомо лише 26 березня.

Фото Людмила Гринюк / Укрінформ

Liked the article?
Help us be even more cool!