ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові невідомі особи нанесли тілесних ушкоджень місцевому журналісту

10.05.2021, 11:20
Фото - скріншот з відео "Правовий контроль"
Фото - скріншот з відео "Правовий контроль"

У Львові 9 травня невідомі чоловіки нанесли тілесні ушкодження журналісту видання “Правовий контроль” Віталію Аксенченку. Про це представниці ІМІ у Львівській області повідомив шеф-редактор видання “Правовий контроль” Артур Журбенко.

Журналіст готував матеріал про святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Медійник проводив відеозйомку біля Пагорба слави. Сюди щороку приходять львів'яни, щоб покласти квіти. Саме тут у минулі роки відбувалися сутички між людьми з різними поглядами щодо святкування чи не святкування Дня перемоги. 

“Віталій знімав, йому почали погрожувати. Він підійшов до поліції, та посміялася. Віталій відзнявся, пішов і на нього стався напад”, - розповів Артур Журбенко.

На відео, яке надали представники редакції представниці ІМІ, можна побачити, що Віталій Аксенченко йшов вулицею Львова. Невідомі особи підбігли до нього, почали нецензурно висловлюватися, штовхати і бити кулаками, зокрема в обличчя. 

Це відео редакція передала у поліцію. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею 345-1 Кримінального кодексу  - погроза або насильство щодо журналіста. За версією слідства нападників було шість-вісім осіб.

Liked the article?
Help us be even more cool!