ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові на горищі будинку ТРК "Люкс" знайшли автомат з глушником

09.12.2019, 15:36
Фото – ZAXID.NET
Фото – ZAXID.NET

У центрі Львова 8 грудня на горищі будинку, де розташовані редакції медіахолдингу ТРК "Люкс", знайшли бойовий автомат із глушником, повідомляє ZAXID.NET

Як розповів виданню фінансовий директор ТРК "Люкс" Олександр Деніщук, автомат з коліматорним прицілом, глушником та бойовими патронами, зокрема і бронебійними, знайшли на горищі з вільним доступом. Співробітники компанії, які регулярно обстежують горище, знайшли там валізу, у якій виявили зброю. Зовні знайдений автомат схожий на чеську модель CZ Sа vz.58, однак точнішу інформацію зможуть надати правоохоронці після проведення експертизи.

“З цього горища видно тільки внутрішній двір будинку і сходову клітку, де проходять відвідувачі та працівники ТРК "Люкс" та сайту ZAXID.NET", – сказав Олександр Деніщук.

На місце події викликали правоохоронців, які розслідують, хто та з якою метою заховав автомат на горищі будівлі.

У будинку на площі Галицькій,15, розташовані кілька редакцій, що входять до медіахолдингу ТРК "Люкс". Зокрема, редакції ZAXID.NET, радіо "Люкс ФМ", сайт 24 каналу та портал "Футбол 24". Також у цьому будинку розташоване управління комунальної власності Львівської міськради.

Liked the article?
Help us be even more cool!