ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луцьку журналісту Громадського інтерактивного телебачення забороняли проводити зйомку

19.02.2021, 10:26
Фото - скріншот з відео Вадима Реміська
Фото - скріншот з відео Вадима Реміська

У Луцьку охоронець ТРЦ "Порт-сіті" 19 лютого журналісту громадського інтерактивного телебачення Вадиму Ремісько заявив, що для відеозйомки потрібен дозвіл в адміністрації та був проти зйомки. 

Про це Вадим Ремісько повідомив представниці ІМІ у Волинській області.

За словами журналіста, він знімав відео у прямому ефірі про те, як працівники “Водоканалу” біля торгівельно-розважального комплексу “Порт-сіті” на вулиці Сухомлинського,1 ремонтують прорив труб. Під час прямого ефіру на місці події до журналіста підійшов один охоронець і запитав про дозвіл на проведення зйомки. 

“Я підійшов і почав знімати, стрімити. Тобто, був прямий ефір. І під час цього прямого ефіру до мене підійшла охорона “Порт-сіті”. Вони почали вимагати, аби я перестав знімати, бо це територія “Порт-сіті”, - розповів Вадим Ремісько. 

Журналіст відразу викликав поліцію у прямому ефірі. Працівники поліції швидко приїхали.

Вадим Ремісько представлявся як журналіст та посвідчення показував. Проте охоронець тоді загороджував собою камеру. Журналіст йому сказав, що він порушує закон і буде відповідати по 171 статті. 

“Викликав при ньому поліцію, він втік. Поліція з ним провела роз'яснювальну бесіду, бо я не хотів писати заяву”, - зазначив журналіст.  

У поліції підтвердили, що із заявою ніхто не звертався щодо ситуації, що сталася. 

Liked the article?
Help us be even more cool!