ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луцьку підприємці причепилися до журналістки через шубу: Сама заробила?

12.02.2020, 13:00
Фото – Олександра Куртєєва
Фото – Олександра Куртєєва

У Луцьку на Центральному ринку підприємці вигукували неприємні слова на адресу редакторки відеоновин інтернет-видання “Конкурент” Олександри Куртєєвої, що вела фотознімання, та наполегливо розпитували в неї, звідки вона взяла шубу, у яку була одягнена.

Про це журналістка розповіла представниці ІМІ у Волинській області.

За словами Олександри Куртєєвої, інцидент стався 10 лютого, коли вона фотографувала на ринку знесення паркану. Редакторка була одягнена в коричневу довгу шубу.

Як розповіла журналістка, вранці 10 лютого працівники муніципальної варти Луцької міської ради прийшли на ринок, щоб зносити паркан навколо. Однак підприємці вишикувалися в ряд, щоб не дозволити муніципалам це зробити.

“Ти чия, що фотографуєш тут усіх?”, “Звідки шубу взяла? Сама заробила? Та вона штучна!” – почула на свою адресу Олександра від одного з чоловіків, який перебував з боку підприємців.

Після того, як журналістка сказала, що вона із сайту “Конкурент”, чоловіки продовжили вигукувати на її адресу неприємні слова.

Олександра Куртєєва наголосила, що фотографувала на ринку того дня не лише вона, а й інші журналісти та активісти. Однак увагу звернули лише на неї, бо вона була одягнена в шубу.

Liked the article?
Help us be even more cool!