ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У лікарні помер поранений російський найманець та пропагандист Ігор Мангушев

08.02.2023, 13:36
Фото – Facebook
Фото – Facebook

У лікарні після поранення в голову помер найманець і пропагандист РФ Ігор Мангушев, відомий тим, що пів року тому розмахував зі сцени черепом нібито вбитого українського захисника Азовсталі. 

Про це повідомив російський пропагандист Акім Апачев. 

Мангушева поранили пострілом у голову кілька днів тому в Кадіївці.

Під час свого виступу влітку 2022 року Мангушев транслював наративи російської пропаганди й закликав до геноциду українців. 

Він заявив, що РФ нібито “воює не з людьми, а з ідеєю” існування України, а також що “всі носії цієї ідеї мають бути знищені”.

Крім того, пропагандист тримав у руці череп, який, за його словами, належить загиблому українському захиснику Азовсталі. 

Про те, що Дмитру Мангушеву вистрелили в голову, стало відомо 4 лютого. За однією з версій, це могли зробити кадирівці. Пораненого пропагандиста доставили до нейрохірургічного відділення однієї з лікарень в окупованій росіянами Кадіївці (до декомунізації – Стаханов) Луганської області.

Як повідомляв ІМІ, російська пропагандистка телеграм-каналу Readovka Анастасія Єлсукова дістала поранення в ногу під час незаконного візиту до України, приїхавши до Соледара Донецької області.

Liked the article?
Help us be even more cool!