ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві затримали працівника телеканалу, який викрав техніки на понад 200 тис. грн

23.06.2021, 18:02
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

У Києві поліція затримала працівника одного з телеканалів, який заволодів майном підприємства на суму понад 200 тис. гривень. Про це повідомляється на сайті поліції Києва.

За інформацією поліції, чоловік протягом місяця таємно виносив майно організації, яке переховував у квартирі. Під час обшуку його квартири та авто слідчі виявили викрадені речі та речовини, схожі на наркотики. За скоєне фігуранту загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

Повідомив поліції про зникнення майна, яке належить підприємству, представник телерадіокомпанії. Поліцейські провели першочергові слідчі дії, переглянули відео з камер спостереження, а також опитали працівників телеканалу.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, підозрюваним є комірник телеканалу.

“Чоловіка викрили після чергової крадіжки мультимедійної техніки. В автомобілі та за місцем проживання ми провели обшуки, в ході яких вилучили викрадене обладнання для проведення телезйомок та його комплектуючі деталі. Сума збитку становить понад 200 тисяч гривень. Також у рюкзаку виявили прозорі пакетики, ймовірно з “амфетаміном”, які вилучили та направили на експертизу”, – розповів Чернишев. 

Підозрюваного, раніше не судимого киянина, 1991 року народження, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 (“Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із забороною обіймати певні посади чи вести певну діяльність на строк до трьох років.

“Наразі слідчі готують затриманому повідомлення про підозру в привласненні чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем. Також готується клопотання до суду для обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, – додав полковник поліції.

Liked the article?
Help us be even more cool!