ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві учасник ДТП погрожував пістолетом оператору "Магнолії ТВ"

28.09.2020, 15:35
Фото – фейсбук Анастасії Березій
Фото – фейсбук Анастасії Березій

У Києві учасник дорожньо-транспортної пригоди погрожував пістолетом операторові “Магнолія ТВ” Єгору Сердюку. Про це йдеться в сюжеті “Магнолії ТВ”.

Інцидент стався вночі 21 вересня на вулиці Вадима Гетьмана.

Знімальна група “Магнолії ТВ” прибула на місце ДТП висвітлювати подію. 

Як ідеться в сюжеті, чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, погрожував пістолетом оператору, а потім викинув зброю і вдавав, що нічого про неї не знає.

“Пістолет чоловік перезарядив за спиною наших журналістів і націлив у бік оператора з натяком, щоб не знімав”, – йдеться в сюжеті.

Про ситуацію журналістка Анастасія Березій повідомила патрульним, які працювали на місці, та попросила допомогти, але, зазначається в сюжеті, патрульні “відреагували ніяк”, запропонували набрати 102. “Це була не травматична зброя, а пневматична”, – сказав журналістці патрульний.

Знімальна група поїхала до Головного управління Національної поліції міста Києва та написала заяви про перешкоджання та бездіяльність поліції.

У себе на фейсбук-сторінці Анастасія Березій виклала фото чоловіка, що погрожував зброєю: “Щойно цей неадекват перезарядив зброю біля нашої знімальної групи та наставив пістолет моєму оператору в ногу, коли ми знімали ДТП. Звернулися одразу до поліції, яка теж працювала на місці аварії. Та нам сказали, щоб ми не переймалися, бо то “просто пневмат”, “кульки там маленькі”. У мене все. Завіса…”. 

“Водій вийшов з розбитого авто. Підійшов до нас, став між мною і журналістом та, направивши ствол мені у ліву ногу, він його перезарядив”, - розповів Єгор Сердюк. - Це було дуже несподівано. І світ наче зупинився. Мабуть це був стан шоку".

В коментарі ІМІ Анастасія Березій повідомила, що вони написали заяву про бездіяльність поліції і вже проводиться службове розслідування, але результат ще невідомий.

Liked the article?
Help us be even more cool!