ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві судитимуть TikTok-блогерів, які розгромили орендовану квартиру

20.07.2021, 10:47
Фото – facebook.com / kyiv.gp.gov.ua
Фото – facebook.com / kyiv.gp.gov.ua

Печерська окружна прокуратура міста Києва скерувала до Печерського районного суду Києва для розгляду по суті обвинувальний акт щодо п’ятьох місцевих мешканців, які влаштували погром в орендованій квартирі заради відео в Tik-Tok.

Про це повідомляється на сайті прокуратури міста Києва.

Так, 11 квітня 2020 року компанія молодих людей взяла в оренду подобово квартиру на бульварі Лесі України в Києві. Домовившись із рієлтором про умови оренди, того ж дня компанія прибула до помешкання.

“Пізно ввечері, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, молодики почали трощити у квартирі меблі та псувати інтер’єр: кухонним ножем порізали натяжну стелю, зірвали шпалери, розбили та пошкодили всю наявну у квартирі побутову техніку, елементи інтер’єру та дрібні побутові прилади, меблі, у тому числі скляні, тощо. Крім того, палили цигарки та голосно слухали музику, чим порушували спокій у житловому будинку та заважали відпочивати іншим його мешканцям”, – йдеться в матеріалах слідства.

Свої дії молодики знімали на камеру мобільного телефона та згодом відзняте відео розмістили на Tik-Tok.

Загалом своїми діями вони завдали збитків власниці квартири на суму понад 370 тис. гривень.

Дії молодиків кваліфіковано як умисне знищення чужого майна та хуліганство, вчинене групою осіб (ч. 1 ст. 194, ч. 2 ст. 296 КК України).

Liked the article?
Help us be even more cool!