ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві судитимуть чоловіка, який напав на журналістку в прямому ефірі

15.04.2021, 11:44
Фото – kyivlive.com.ua
Фото – kyivlive.com.ua

Голосіївська окружна прокуратура Києва скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який підозрюється у вчиненні нападу на журналістку телеканалу Kyiv Live у столиці. 

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці прокуратури.

“Так, 14 грудня 2020 року під час прямого ефіру до знімальної групи телеканалу підійшов зловмисник та почав штовхати журналістку. Після цього на зауваження дівчини чоловік кілька разів вдарив її, у тому числі по обличчю, чим спричинив тілесні ушкодження”, – йдеться в повідомленні.

Дії нападника кваліфіковано за ч. 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) КК України.

Обвинувальний акт скеровано до Голосіївського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

За вчинене чоловіку загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв ІМІ, 14 грудня 2020 року в Києві невідомий чоловік напав на журналістку телеканалу Kyiv Live Камілу Мамедову під час прямого ввімкнення.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) Кримінального кодексу України.

19 березня поліцейські повідомили про підозру киянину, який напав на журналістку телеканалу Kyiv Live Камілу Мамедову. Він визнав свою провину.

Кримінальне провадження перекваліфіковано з перешкоджання законній професійній діяльності журналістів на погрозу або насильство щодо журналіста (ч. 2 ст. 345-1 Кримінального кодексу України).

Liked the article?
Help us be even more cool!