ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві сьогодні відбудеться показ документального фільму про роботу військових журналістів

21.02.2023, 12:29
Фото – Міноборони
Фото – Міноборони

Сьогодні, 21 лютого, о 19:00 у кінотеатрі “Жовтень” відбудеться показ документального фільму про роботу військових журналістів “Ефект присутності”. Про це повідомило Міністерство оборони України на своїй фейсбук-сторінці та “Армія FM”

“Ефект присутності” – повнометражний документальний фільм про роботу військових журналістів Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України (Військове телебачення України) під час повномасштабного вторгнення Росії.

У фільмі безпосередні учасники тих подій – військові журналісти – розповідають про бої за “ворота до Києва” село Мощун, перший день звільнення Бучі, оборону міст Лисичанськ та Сєверодонецьк, обстріл Краматорського вокзалу, роботу з “Хімарсами”, звільнення населених пунктів Луганщини та багато іншого.

Фільм присвячується пам'яті військового журналіста, майора Олексія Чубашева, який загинув у червні 2022 року в розпал боїв за Сєвєродонецьк під час виконання бойового завдання. У стрічці вперше продемонструються ексклюзивні кадри останнього бою захисника.

Нагадаємо, Олексій Чубашев загинув на війні 10 червня 2022 року. Він був автором та ведучим першого в Україні військового реаліті-шоу “Рекрут UA”, колишній керівник “Армія FM” та Військового телебачення України. У 2021 році Олексій звільнився в запас, але 24 лютого 2022 року повернувся служити до ЗСУ. 

Олексію було 30 років, у нього залишилася дружина, маленька донька і син, що народився в березні цього року.

Вхід на показ вільний, для журналістів просять заповнити реєстраційну форму для резервування місця.

Liked the article?
Help us be even more cool!