ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув воєнкор, військовослужбовець Олексій Чубашев

11.06.2022, 09:34
Фото – фейсбук Військове телебачення України
Фото – фейсбук Військове телебачення України

На фронті 10 червня загинув воєнний кореспондент, автор та ведучий програми для військових “Рекрут.UA”, екскерівник Армія FM, військовослужбовець Олексій Чубашев.

Про це повідомив у Facebook його друг, спікер міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm Михайло Макарук.

“Мегапозитивний та професійний журналіст. Офіцер… Людина, яка вірила  у свою справу і йшла завжди до поставленої цілі”, – написав він.

Також про загибель Олексія повідомив підрозділ Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України “Військове телебачення України”, де він починав шлях військового журналіста. 

“Наш Олексій Чубашев, ти назавжди залишишся частиною Військового телебачення України, де ти починав свій шлях військового журналіста. І яке ти робив кращим своїми проєктами. Ти жив тим, що робив, і запалював цим усіх, хто був поряд”, – йдеться в дописі. 

24 лютого 2022 року Олексій Чубашев повернувся до лав Збройних сил України.

“24 лютого ти міг би повернутися до армії як військовий журналіст, а міг би не йти… ні, не міг, бо це не про тебе. Ти пішов воювати. І здобув життя вічне в бою, як справжній воїн”, – зазначено в дописі. 

Олексій Чубашев за освітою військовий журналіст, закінчив Київський військовий ліцей імені Івана Богуна та військову журналістику у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

У 2015 році почав працювати в Центральній телерадіостудії Міноборони, був автором і ведучим першого в Україні військового проєкту “Рекрут”. 28 лютого 2021 року в Олексія закінчився другий офіцерський контракт із ЗСУ, він звільнився в запас.

В Олексія залишилася дружина, донька і син, що народився в березні.

Liked the article?
Help us be even more cool!